96808
Książka
W koszyku
Na stronie tytułowej: "636 przepisów obejmujących: Urządzanie wędlin, Jarzyn, Owoców, Jagód, robienia i zaprawiania Octów i Drożdży; smażenia Konfitur; robienia, przyprawiania i przechowywania rozmaitych Napojów, jako to: Likierów, Wódek, i t.d.- sposoby pieczenia ciast, zwłaszcza wielkanocnych, urządzanie nabiału, jako to: Masła i Serów, tak krajowych jako i zagranicznych: doświadczone sposoby bielenia i farbowania płótna, prania materyi jedwabnych, przyrządzania kadzideł, atramentów, kosmetyków toaletowych i t.d."
Status dostępności:
Czytelnia główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 21309-S (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca cytaty bibliograficznej
Estr XIX t. 2 s. 518.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej