96858
Book
In basket
Na stronie tytułowej: "636 przepisów obejmujących: Urządzanie wędlin, Jarzyn, Owoców, Jagód, robienia i zaprawiania Octów i Drożdży; smażenia Konfitur; robienia, przyprawiania i przechowywania rozmaitych Napojów, jako to: Likierów, Wódek, i t.d.- sposoby pieczenia ciast, zwłaszcza wielkanocnych, urządzanie nabiału, jako to: Masła i Serów, tak krajowych jako i zagranicznych: doświadczone sposoby bielenia i farbowania płótna, prania materyi jedwabnych, przyrządzania kadzideł, atramentów, kosmetyków toaletowych i t.d."
Availability:
Czytelnia główna
Copies are only available in the library: sygn. 21309-S (1 egz.)
Notes:
Citation/references note
Estr XIX t. 2 s. 518.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again