96854
Book
In basket
Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem / Aldona Janasik, Dorota Zarczuk. - Wydanie III. - Warszawa : CeDeWu, 2020. - 232, [1] strona : fotografie, ilustracje, portrety ; 21 cm.
Jakie cechy osobowościowe powinien mieć kelner? Jacy kelnerzy mają zapewnioną pracę w dobrych restauracjach, zadowolenie przełożonych, usatysfakcjonowanych klientów, a co za tym idzie – większe napiwki? Książka nakreśla kształt relacji klient-kelner. W bezpośredni sposób prezentuje wszystko to, co pozwala odnieść sukces w zawodzie kelnera – umiejętności interpersonalne, prezentacyjne, komunikacyjne (werbalne i pozawerbalne) i sprze­dażowe. (Rec. Wydawn.)
Availability:
Czytelnia - wypożyczenia krótkoterminowe
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 231-232.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again