Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia główna
(1)
Rok wydania
1860 - 1869
(1)
Okres powstania dzieła
1801-1900
(1)
Kraj wydania
Litwa
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kosmetyka naturalna
(1)
Kucharstwo
(1)
Sprzątanie
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Na stronie tytułowej: "636 przepisów obejmujących: Urządzanie wędlin, Jarzyn, Owoców, Jagód, robienia i zaprawiania Octów i Drożdży; smażenia Konfitur; robienia, przyprawiania i przechowywania rozmaitych Napojów, jako to: Likierów, Wódek, i t.d.- sposoby pieczenia ciast, zwłaszcza wielkanocnych, urządzanie nabiału, jako to: Masła i Serów, tak krajowych jako i zagranicznych: doświadczone sposoby bielenia i farbowania płótna, prania materyi jedwabnych, przyrządzania kadzideł, atramentów, kosmetyków toaletowych i t.d."
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 21309-S (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej